Διαλύει ό,τι απέμεινε ο Αλαφούζος! - Angels News

Πατήστε και Ακούστε Radio Angels

ANGELS NEWS

Διαλύει ό,τι απέμεινε ο Αλαφούζος!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε να πέσει το μπάτζετ μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου σε επίπεδα... διάλυσης και παραμονής στην κατηγορία! Σε απόγνωση ο Ουζουνίδης και όσοι έχουν απομείνει στο «τριφύλλι».

Διαλύει ό,τι απέμεινε ο Αλαφούζος!
Δεν έχει τέλος ο κατήφορος στον Παναθηναϊκό από τις αποφάσεις του «παρκαρισμένου» μεγαλομετόχου, Γιάννη Αλαφούζου! Ο «mr. ΣΚΑΪ» και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το πλάνο πωλήσεων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για να βγει η χρονιά από τα έσοδα, μετά την απόφασή του να τραβήξει την πρίζα της χρηματοδότησης και να βάλει τον σύλλογο σε διαδικασία καθημερινής επιβίωσης, ενημέρωσε όσους έχουν απομείνει στην ΠΑΕ ότι το μπάτζετ θα πρέπει να πέσει σε επίπεδα ομάδας που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία! Όχι το καλοκαίρι, αλλά άμεσα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, κάτι που πρακτικά είναι πολύ δύσκολο και ποδοσφαιρικά πολύ επικίνδυνο!
Το αρχικό πλάνο έκανε λόγο για 5.7 εκατομμύρια ευρώ μικτά μετά τις αποχωρήσεις κάποιων εκ των βασικών στο τέλος του μήνα αλλά ο Αλαφούζος ζήτησε να πέσει αυτός ο αριθμός άμεσα στα 4 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν οι περισσότεροι από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και να απομείνουν μοναχά όσοι έχουν μικρά συμβόλαια και τα πιτσιρίκια από την ομάδα Νέων!
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται σε απόγνωση, όπως φυσικά και όσοι έχουν απομείνει στο καράβι και παλεύουν για να το κρατήσουν όρθιο και να μην πέσει στα βράχια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέα Κυκλοφορία "Με πάθος στο Αιγαίο" Φωτεινή Βασιλάκη - Θανάσης Περιστεράκης

Νέα Κυκλοφορία "Με πάθος στο Αιγαίο" Φωτεινή Βασιλάκη - Θανάσης Περιστεράκης